Sprite maakt ontroerende Pride-commercial

Pak de tissues er maar vast bij

Leestijd: < 1 min

Pak de tissues er maar vast bij, want dit spotje wekt behoorlijk op het gemoed. In de commercial helpt een moeder haar zoon met zijn make-up, een oma helpt haar kleinzoon in een jurk en een vader brengt zijn zoon met z’n vriendje naar de Pride Parade. Sprite maakte deze spot speciaal voor Bueons Aires Pride.

In de commercial zien we hoe verschillende mensen zich voorbereiden op de Pride-viering in Buenos Aires, samen met familieleden. Sprite maakte deze spot speciaal voor Buenos Aires Pride, of de Marcha de Orgullo zoals ze het daar ook noemen.

Argentinië is een van de meest vooruitstrevende landen van Zuid-Amerika. In 2010 was dit het eerste Latijns-Amerikaanse land waar het huwelijk werd opengesteld voor M/M en V/V. Ook leuk om te weten: de zoon van president Alberto Fernàndez baarde veel opzien met zijn drag-act onder de naam DYHZY. Fernàndez heeft laten weten dat hij trots is op zijn zoon en diens kunstvorm.

Afijn, terug naar de spot van Sprite. De beelden krijgen een muzikale begeleiding van een zangeres die ‘You’ll Never Walk Alone’ zingt. Je bekijkt ‘m hier.

Powered by Labrador CMS