Grey’s Anatomy-acteur Jake Borelli in gay Valentijnsfilm

Leestijd: < 1 min

Over drie maanden is het alweer Valentijnsdag. Jake Borelli, een van de acteurs uit Grey’s Anatomy, zal te zien zijn in een romantische film die zich afspeelt rond die dag. Hij speelt een man die terugkeert naar zijn geboortedorp, waar hij als kind werd gepest omdat hij gay is.

Jake Borelli kwam zelf uit de kast als gay nadat zijn karakter in Grey’s Anatomy, Levi Schmitt, verzeild raakte in een romance met een andere man. Nu is bekend geworden dat hij een rol speelt in The Thing About Harry, een film van Peter Paige – bekend van onder andere The Fosters.

In The Thing About Harry speelt Jake Borelli een karakter genaamd Sam, die vanuit zijn woonplaats Chicago terugreist naar zijn geboortedorp in de staat Missouri. Daar werd hij als kind gepest nadat hij uit de kast was gekomen als gay.

Tijdens zijn trip ontmoet hij Harry, een van de jongens die hem vroeger veel heeft gepest. Al snel blijkt dat de twee het verleden kunnen laten rusten en er ontstaat een broeierige sfeer.

Harry wordt gespeeld door acteur Niko Terho. Karamo Brown van Queer Eye en GLOW’s Britt Baron spelen ook mee in de film, die volgend jaar februari te zien zal zijn op het Amerikaanse platform Freeform.

Bron: Attitude / Beeld:

Powered by Labrador CMS