Het aantal bezoekers bij ‘Straight Pride’ in Dallas: TWEE

Leestijd: < 1 min

De organisatie van de zogeheten ‘Straight Pride’ moet lelijk op z’n neus hebben gekeken toen ze het aantal bezoekers telden dat de moeite had genomen om naar het evenement toe te komen. Dat waren er maar liefst twee.

De organisatie had 11.000 dollar moeten neerleggen om het evenement te mogen organiseren. De ‘Straight Pride’ was georganiseerd door een man en een vrouw. Die laatste nam zelf niet eens de moeite om op te komen dagen. De man had de heteroparade georganiseerd omdat hij van mening was dat hij zijn baan kwijtraakte omdat hij op vrouwen viel en niet op mannen.

Het duo wijt de lage opkomst aan de Democratische partij. Wie er dan wel op af kwamen? Twee conservatievelingen uit Boston, dat 2.500 kilometer verderop ligt en waar eerder ook al een ‘Straight Pride’ werd georganiseerd. Ook waren er zo’n twintig tegendemonstranten op de manifestatie afgekomen.

Uiteindelijk kwam de politie eraan te pas om een einde te maken aan de ‘Straight Pride’, nadat er een woordenwisseling was ontstaan over de teksten op de borden van de twee uit Boston. Die luiden als volgt: ‘Er zijn slechts twee genders’ en ‘Ik behoor tot de onderdrukte meerderheid’.

Al met al mag de ‘Straight Pride’ in Dallas dus als totaal mislukt worden beschouwd.

Bron: Metronieuws

Powered by Labrador CMS