Dolly Parton doet een promotierondje vanwege haar nieuwe Netflix-serie, Dolly Parton’s Heartstrings genaamd. Voor deze serie zijn een aantal van haar liedjes verfilmd. Een van de afleveringen heet Just A Wee Bit Gay, hier onder zie je alvast de trailer van Heartstrings, dat vanaf 22 november op Netflix staat.

Galantis
In een interview vroegen ze Dolly naar haar nieuwste single, die een samenwerking is met dance-act Galantis. Ook die video zie je onderaan dit artikel.

Ze vertelt dat ze nog een andere dancetrack heeft liggen, genaamd ‘Dance With Me Darling’. Die wil ze graag nog een keer uitbrengen. Het eerder genoemde ‘Just A Wee Bit Gay’ is ook een nummer om op te dansen, aldus Dolly. Dat zijn er dus al twee. “Dus wie weet? Dit is misschien wel het juiste moment om een compleet dance-album uit te brengen.

Dragqueen
Tot slot komt ook nog even RuPaul’s Drag Race aan bod. Ze vindt het fantastisch dat ze daarin vaak wordt geïmiteerd. “Ik grap zelf vaak dat ik een dragqueen had willen zijn. Dus het is heel leuk om te zien dat de queens onderdeel zijn van mijn fanbase. Ik ben en blijf trots op mijn gay following. Ze geven om mij omdat ik om hen geef.”

En speciaal voor die fanbase komt er dus hopelijk een compleet nieuw album om lekker op los te gaan.