In mei van dit jaar verscheen het eerste seizoen van High Seas op Netflix. De serie is van Spaanse makelij en heet eigenlijk Alta Mar. Te zien is hoe de twee onafscheidelijke zussen Eva en Carolina Villanueva ergens in de jaren veertig van Spanje naar Brazilië varen om na de dood van hun vader een nieuw leven op te bouwen.

De serie speelt zich af op een transatlantisch schip, dat wat betreft grandeur doet denken aan de Titanic. Maar hier spelen zich heel andere taferelen af: er vallen enkele doden te betreuren. Zus Eva probeert deze samen met Nicolás Vázquez, een bemanningslid van het schip, op te lossen.

Model I Like To...
Vázquez wordt gespeeld door Jon Kortajanera. Dit Spaanse topmodel is 34 jaar en staat hoog op allerlei ranglijsten voor Knapste Mannen Ter Wereld. Hij was eerder al te zien in Madonna’s video’s voor ‘Girl Gone Wild’ en ‘Bitch, I’m Madonna’ en in Fergies ‘M.I.L.F.’ wat volgens ons ‘Model I Like to…’ nou ja, je begrijpt het wel.

Als acteur was hij te zien in Quantico en in La Verdad. Nu speelt hij dus ook weer mee in het tweede seizoen van High Seas, dat vanaf 22 november te zien is op Netflix. Hier foto’s en de trailer.