Even kijken, dit: John Legend zingt foute kerstliedjes in sexy elfenpakje

Leestijd: < 1 min

In Nederland wachten we netjes met kerst tot Sinterklaas weer is opgekrast, maar in de VS is The Season to be Jolly al in volle gang. Dus zagen we ’s wereld’s sexyste man, John Legend, plaatsnemen achter de piano voor een serie kerstliedjes. Hier de beelden!

John Legend werd onlangs door het Amerikaanse People Magazine uitgeroepen tot de meest sexy man ter wereld. Dat hij er zelfs in een kazig elfenpakje nog uitziet om op te vreten, bewijst hij bij Jimmy Fallon. Legend was te gast in diens talkshow om zijn kerstalbum te promoten.

Controverse
Rond dat album was enige controverse ontstaan, omdat de leadsingle, een duet met Kelly Clarkson, anno 2019 niet per se een heel relaxte songtekst heeft. Op ‘Baby, It’s Cold Outside’ is in het origineel uit 1944 het volgende te horen: “I really can’t stay (oh, baby, don’t hold out)” en “Say, what’s in this drink? (No cabs to be had out there).” Met andere woorden: zo lok je een vrouw je bed in.

Bij Jimmy Fallon mocht John Legend komen uitleggen waarom hij toch voor dit liedje heeft gekozen. Maar al snel werd het weer gezellig, toen hij samen met Fallon een segment liet zien waarin ze andere kerstliedjes lieten horen. En omdat John Legend sexy is, trok hij daarvoor dus een elfenpakje aan. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS