Lil Nas X scoorde in de VS de grootste hit van het jaar met ‘Old Town Road’. Hij bezocht de show van Madonna in Los Angeles, waarin de zangeres regelmatig even een praatje maakt met de gespotte celebs. Ze vroeg een slok bier aan Lil Nas X en ze zongen samen een stuk uit zijn lied, dat met verschillende awards is bekroond.

Kippen en paarden
Het is een track met country-invloeden (countryzanger Billy Ray Cyrus is erop te horen), waarop Madonna over haar stoeterij in New York begon. “Ik zal je laten zien wat je met een paard kunt doen. En daarna maken we een lied over kippen, want die heb ik daar ook.”

Hoe serieus die plannen zijn? Totaal niet, waarschijnlijk. Al zou het voor Madonna wel leuk zijn om net als Billy Ray Cyrus weer eens in de hitlijsten te staan met een single-hit.

Don't Tell Me
Madonna besloot haar gesprek met Lil Nas X met de vraag: “Ben je hier maar kort of ga je voor de lange termijn?” Waarop hij antwoordde met dat laatste. “Werk hard, dan verdien je het, baby”, zei de Queen of Pop. “Dat zal ik doen, dat beloof ik”, besloot Lil Nas X.

Idee: een remix van Don’t Tell Me, met Lil Nas X die rapt. Nee, dat is natuurlijk veel te cheesy… O ja: die jongen hierboven op de foto is niet Lil Nas X, maar haar zoon David.

Bron: Attitude