Zie Joan Collins schitteren in deze kerstcommercial

Alsof Alexis weer helemaal terug is

Leestijd: < 1 min

86 jaar is Dame Joan Collins alweer en ze is weer even helemaal Alexis uit Dynasty, in de kerstcommercial van Valentino. Zelfs tegenspeler Blake is van de partij, al is dat niet de meneer Carrington van weleer, maar geven ze er hier een grappige twist aan…

Joan Collins kruipt weer even in de huid van überbitch voor een nieuwe commercial van het luxe mode- en sieradenlabel Valentino. Te zien is hoe ze in een rode avondjapon een nogal treurig millennial-feestje bezoekt.

Het duurt niet lang voordat ze overal commentaar op heeft. De champagne is doodgeslagen, en zo is er nog veel meer mis. Hoog tijd om wat leven in de brouwerij te brengen.

MET Gala
Eerder dit jaar verscheen Joan Collins op het MET Gala in een couturestuk vol veren van Valentine Haute Couture. Ze draagt al sinds de jaren zestig kleding van Valentino, eerst van de hand van Valentino Garavani zelf, na zijn pensioen van de nieuwe creatief directeur Pierpaolo Piccioli.

Onlangs vertelde Collins aan Vogue dat ze de hedendaagse mode maar niets vond, met T-shirts vol logo’s en jeans, al dan niet met gaten erin. Hoe het volgens haar wél moet? Dat zie je in deze commercial.

Powered by Labrador CMS