Nieuw op Netflix: het laatste seizoen van gay dramaserie Eastsiders

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Eastsiders volgt de lotgevallen een aantal gay-stellen en hun vrienden. In het nieuwe seizoen zijn er volop trouwplannen, te vervullen kinderwensen en vooral veel hilarisch uitgevochten ruzies. Het vierde en laatste seizoen staat sinds 1 december op Netflix.

De serie is bedacht door Kit Williamson, die ook een van de hoofdrollen speelt. Het verhaal speelt zich af in het Amerikaanse Silverlake en draait om vier stellen, die zich door het leven als verse volwassene heen proberen te worstelen.

Trouwen, kinderen
In het vierde seizoen vragen Cal (een rol van Williamson) en zijn vriend Thom (gespeeld door Van Hansis) of het niet eens tijd wordt om hun langdurige relatie te bevestigen met een ja-woord. Quincy (Stephen Guarino) en Douglas (Willam Belli) willen ook trouwen, als ze elkaar niet eerst naar het leven staan. Dan zijn er Hillary (Brianna Brown) en Ian (John Halbah) die met het idee spelen om een kind te krijgen, terwijl Jeremy (Matthew McKelligon) en Derrick (Leith M. Burke) een kindje willen adopteren.

De eerste aflevering trapt af met komische perikelen tijdens een bruiloft. Maar het wordt daarna snel donkerder, zo belooft Williamson in een interview met Queerty. En net als in de vorige seizoenen draait veel om seks.

Hier de trailer van het finale seizoen van Eastsiders.

Powered by Labrador CMS