Dit zijn de fijnste kalenders voor 2020

Welke hangt straks bij jou aan de muur?

17 december 2019, Winq redactie, 3 minuten

Van boeren en mariniers tot brandweerhunks met jonge katjes: er is weer heel wat mannelijk schoon gekiekt voor op een kalender. Winq selecteerde de acht mooiste kalenders voor 2020, met elke maand een mooie man. Welke hangt straks bij jou aan de muur?

Australian Firefighters

De Australische brandweermannen hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om het maken van hete kalenders. Voor 2020 jaar hebben ze er maar liefst zes gemaakt, waarop ze te zien zijn met tal van dieren. Bekijk hier de making-of video's en bestel een van de kalenders.

Worldwide Roar

De Britse Warwick Rowers hebben ook voor 2020 weer een kalender gemaakt. Ze noemen zichzelf tegenwoordig Worldwide Roar. De roeiers deelden beelden van de fotoshoots voor de kalender via Instagram. Die vind je hier, net als info over de kalender zelf.

Amsterdam Lowlanders

Al drie jaar maken de Amsterdam Lowlanders, Nederlands enige queer rugbyteam, een kalender met mooie naaktfoto's. De 2020-editie een ode aan de inclusiviteit van de sport en de rugbycultuur, waar plek is voor iedereen, zonder een idealistisch lichaamsbeeld na te streven. Hier een voorproefje, een interview met de fotograaf en bestelinformatie.

Red Hot Gingers

De roodharige hunks gaan all the way, dit jaar. De 2020-kalender heeft dan ook de officiële naam Red Hot Cocks gekregen. Voor de 2020-editie van de Red Hot-kalender is een jarentachtigthema bedacht. We zien Atari-computers, zweetbanden, walkmans en andere attributen uit die tijd.

Marinierskalender

De Marinierskalender is een gewild hebbeding. De eerste oplage van 3.550 was binnen enkele dagen uitverkocht. Dus zijn er 1.665 exemplaren bijgedrukt, wat staat voor het oprichtingsjaar van het Korps Mariniers. Wees er snel bij, anders is deze oplage ook weer uitverkocht.

Meat 2020

Geen gespierde hunks of stoere brandweermannen met kittens of puppy’s, op deze kalender vind je de meest uiteenlopende mannen. Volgens de makers was dat hard nodig in al het torsogeweld. Lees hier waarom en bekijk alvast de eerste foto's.

Boerenkalender

Na het grote succes van de Boerinnenkalender brachten de makers daarvan vorig jaar voor het eerst een kalender uit vol knappe kerels van het platteland. De ene zijde bevat de jaarkalender van 2020, de andere kant is een tijdloze verjaardagskalender. Je hoeft 'm na een jaar stoere boeren dus niet weg te gooien. Bestellen doe je hier.

Unzipped

Elliott James Frieze is het brein achter Unzipped, een organisatie die drie fotografen en goede doelen bijeen brengt. Morgan O’Donovan, Anna Laska en Mr Chou maakten de foto's voor de kalenders met de thema’s ‘Woodland Boys’, ‘Mechanics Unzipped’ en ‘Eye Candy Unzipped’. Bekijk hier de foto's en bestel je alle drie de kalenders? Dan krijg je korting.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau