Dit zijn de fijnste kalenders voor 2020

Welke hangt straks bij jou aan de muur?

Leestijd: < 1 min

Van boeren en mariniers tot brandweerhunks met jonge katjes: er is weer heel wat mannelijk schoon gekiekt voor op een kalender. Winq selecteerde de acht mooiste kalenders voor 2020, met elke maand een mooie man. Welke hangt straks bij jou aan de muur?

Australian Firefighters

De Australische brandweermannen hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om het maken van hete kalenders. Voor 2020 jaar hebben ze er maar liefst zes gemaakt, waarop ze te zien zijn met tal van dieren. Bekijk hier de making-of video's en bestel een van de kalenders.

Amsterdam Lowlanders

Al drie jaar maken de Amsterdam Lowlanders, Nederlands enige queer rugbyteam, een kalender met mooie naaktfoto's. De 2020-editie een ode aan de inclusiviteit van de sport en de rugbycultuur, waar plek is voor iedereen, zonder een idealistisch lichaamsbeeld na te streven. Hier een voorproefje, een interview met de fotograaf en bestelinformatie.

Marinierskalender

De Marinierskalender is een gewild hebbeding. De eerste oplage van 3.550 was binnen enkele dagen uitverkocht. Dus zijn er 1.665 exemplaren bijgedrukt, wat staat voor het oprichtingsjaar van het Korps Mariniers. Wees er snel bij, anders is deze oplage ook weer uitverkocht.

Boerenkalender

Na het grote succes van de Boerinnenkalender brachten de makers daarvan vorig jaar voor het eerst een kalender uit vol knappe kerels van het platteland. De ene zijde bevat de jaarkalender van 2020, de andere kant is een tijdloze verjaardagskalender. Je hoeft 'm na een jaar stoere boeren dus niet weg te gooien. Bestellen doe je hier.

Powered by Labrador CMS