Winnen

Winq geeft weg: wie jarig is trakteert!

100 edities, 100 prijzen

Leestijd: < 1 min

Wie jarig is trakteert. Ter ere van onze honderdste editie geven we honderd prijzen weg. Ga naar winq.nl/100 en kies wat je wilt hebben. Na 31 januari hoor je of je in de prijzen bent gevallen.

Adirondack 3-slats lounger (1x)
Elke minuut verdwijnt er een vrachtwagen vol plastic in de oceaan. Een beetje letten op het plasticgebruik kan dus geen kwaad. Voor de totstandkoming van deze Adirondack 3-slats loungestoel is 3,785 liter plastic melkflessen gerecycled. Dat is veertien kilo gerecycled kunststof. Deze stoel is niet voor niets de bestverkopende van de hele collectie. 
Ik wil kans maken op deze prijs.

Paco Rabanne Invictus Legend 50ml (5x)
Invictus Legend, een nieuwe variant op Invictus van Paco Rabanne, is de eerste eau de parfum binnen de Invictus lijn. Sensueler en warmer dan de andere varianten, door de geuren van rode amber en salty grapefruit. Invictus Legend brengt je met zijn geur naar een warm strand. Met een houtachtige, kruidige en pittige intensiteit.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Tafellamp Walter van WestwingNow (3x)
De Westwing Collection speelt in op de trend waarbij we steeds meer gaan ‘cocoonen’ en komt met een collectie die omschreven kan worden als tijdloos, modern en toch easygoing. Het kleur- en materiaalgebruik zorgen hierbij voor opvallende on-trend details om je interieur naar je persoonlijkheid te kunnen inrichten.Onderdeel van de collectie: tafellamp Walter, die eigenlijk óveral wel bij past.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Jaarabonnement Winq + verrassingspakket
Nog geen abonnee? Dat treft! We maken namelijk drie mensen blij met een jaar lang Winq in combinatie met een goedgevuld verrassingspakket, samengesteld door deze redactie. 
Ik wil kans maken op deze prijs.

Padded Pak'r® Rainbow Glass
Met deze limited edition transparante rugzak met regenboogaccenten van Eastpak ben jij helemaal klaar voor het pride-seizoen van 2020.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Mugler Alien Man 50ml (3x)
“De zoon van de nacht”, zo omschrijft Thierry Mugler deze oosterse creatie van parfumeur Jean-Christophe Herault. Dit hoekige flesje bevat een rijke explosie van dille, gerookt beukenhout en witte amber. “Een flacon voor een echte held”, aldus Mugler.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Salle Privée Concorde 100ml (2x)
Dit parfum is een ode aan de Concorde, het peperdure passagiersvliegtuig dat twee keer sneller dan het geluid de lucht doorkruiste. Dit extravagante eerbetoon aan de ietwat in de vergetelheid geraakte elegantie van reizen, bevat decadente noten van armagnac, saffraan en fluweel. Een geur voor de echte luxepoezen.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Fissler Kumning Wokpan van Kookpunt (2x)
Deze wok van hoogwaardig RVS-materiaal is perfect voor intensief gebruik en is geschikt voor alle warmtebronnen. Hij kan zelfs in de oven, is onderhoudsvriendelijk en vaatwasmachinebestendig.
Ik wil kans maken op deze prijs.

1 uur personal training - Slim living (4x)
Een gezonde levensstijl volhouden is geen peulenschil, dat weet ook Bas van Beest, eigenaar van Slim Living, een gym in het Amsterdamse W Hotel. Daarom leggen zijn trainers en hij niet de focus op wat allemaal niet mag, maar op het vinden van een juiste balans. Via Winq maak je kans op een uur gratis personal training.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Clarins Sun Care-verzorgingspakket (6x)
Zoals met alle geneugten des levens geldt ook voor de grote gasbol: geniet met mate. Een gezonde teint willen we allemaal wel, maar voor een verbrande tostitoet passen we. Dat gaat helemaal goedkomen met dit Sun Care-verzorgingspakket van Clarins, met daarin een zonnebrandcrème voor je gezicht, een voor je lijf en een verfrissende aftersun gel.
Ik wil kans maken op deze prijs.

NAVARCH armband Pig & Hen (2x)
Begin zeventiende eeuw geloofden Nederlandse zeelieden dat ze zichzelf konden beschermen tegen een verdrinkingsdood door een varken en een haan op hun voeten te tatoeëren. De kratten waarin die dieren werden vervoerd, bleven immers drijven wanneer het schip naar de zeebodem zonk. Het moderne alternatief voor dit mooie stukje bijgeloof: deze fraaie roestvrijstalen armband van Pig & Hen.
Ik wil kans maken op deze prijs.

ONALO duffle bag (1x)
De zelfverzekerde en laid-back New Classics collectie brengt oude modellen uit het archief van Kipling opnieuw tot leven. Grote logo’s en relaxte modellen creëren nostalgie met een knipoog naar de jaren 90. De ONALO duffle bag is de perfecte sport- of weekendtas.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Stylsmile Whitening tandenborstel (1x)
Stylsmile is een complete set waarmee je je tanden veilig witter maakt, maar ze ook verzorgt. Het is daarbij niet nodig je tanden op een andere manier te poetsen, dit doe je gewoon zoals je gewend bent. Geleidelijk worden je tanden witter en tegelijkertijd verzorg je je tanden op de vertrouwde manier.
Ik wil kans maken op deze prijs.

Powered by Labrador CMS