Robyn deelt haar ‘Merry Breakfast-Kerst-Playlist’ en steekt eenzame mensen hart onder de riem

Met muziek van Prince en Tchaikovsky

Leestijd: < 1 min

Dat is lekker wakker worden met kerst. Zweedse zangeres Robyn heeft een playlist gemaakt speciaal voor de vroege uurtjes. Of slaap lekker uit met Prince, Miles Davis, Metronomy en Tchaikovsky.

Robyn plaatste haar favoriete tracks die ze bij kerst vindt passen op Spotify, onder de noemer ‘Merry Breakfast’. De lijst is eclectisch en bevat eigenlijk maar een kerstliedje en die is ook nog eens vrij obscuur: ‘My Little Drum’ van het Vince Guaraldi Trio, dat afkomstig is van A Charlie Brown Christmas, uit de jaren zestig.

Een andere opvallende track is ‘God’, de b-kant van Princes jarentachtigepos ‘Purple Rain’. Verder is er jazz van Miles Davis en klassiek van Tchaikovsky.

Hart onder de riem
Robyn deelt haar playlist met een stroom tweets waarin ze mensen een hart onder de riem steekt die kerst niet de most wonderful time of the year vinden. Mensen die zich eenzaam voelen of die niet zichzelf kunnen zijn bij hun familie rond de kerstboom.

“Sommigen van ons zullen omringd zijn door familie, maar zich nog steeds alleen voelen. Anderen hebben juist teveel familie om rekening mee te houden. Deze playlist geeft hopelijk wat lucht om op adem te komen, de komende weken.”

Bron: PinkNews

Powered by Labrador CMS