Vanessa heette alweer jaren Connie Breukhoven en gaat sinds enkele jaren weer door het leven onder haar eigen naam, Connie Witteman. Ze woont riant op de Amsterdamse P.C. Hooftstraat en bouwt een imperium op met haar gepimpte Biro-autootjes. De elektrische wagentjes hebben wel iets van een Canta, maar dan sjiek: daar houdt Connie van. En wij ook.

Rijkemensenhuishoudbeurs
Wat Connie verder allemaal doet? Dat zochten we even voor je op: een ruzie bijleggen met Gordon, haar nieuwe Hollywood-vlam showen op de rijkemensenhuishoudbeurs Masters of LXRY en haar levenslessen delen met haar Instagramvolgers.

Dit heeft ertoe geleid dat Connie elke dag met een camera wordt achternagezeten door een jonge man, die tevens haar schoonzoon is. Hij legt vast wat Connie de hele dag doet in haar Instagram Stories. Inmiddels is Connie in gesprek met zowel RTL als SBS voor een tv-programma. Geen reallifesoap, maar wat dan wel? Dat houdt ze nog even voor zich.

Inspirerende teksten
Afijn, hier de beelden van Conniespower, zoals de naam luidt van haar Instagram-account. Let vooral ook op de teksten bij de foto’s: van Connies levenslessen kun je nog veel leren.