Zie hier de pikante kerstcadeaus van hunk Matt Lister

Maak kennis met deze knappe meneer

19 december 2019, Winq redactie, 4 minuten

Ken je Matt Lister al? Hij was te zien als crewlid in de Britse RuPaul’s Drag Race, roeide professioneel op internationaal niveau en timmert nu aan de weg als model. Matt is groot, breed en stoer en is nu columnist voor Attitude. In een kerstfilmpje dat hij maakte voor dat magazine, showt pikante cadeaus: een set tepelkwasten. Die hij meteen even test.

Matt Lister hing zijn kano aan de wilgen nadat hij jaren op internationaal topniveau had geroeid, zijn specialisatie was de slalom. Dat je daar groot en sterk van wordt, liet hij zien in een covershoot voor Attitude, alweer drie jaar geleden. Hier een making of-video van de fotoshoot.

In het bijbehorende interview vertelde Matt hoe onzeker hij als tiener was over zijn behaarde lichaam. Maar al snel had hij zijn lichaam in al zijn glorie omarmd: “Ik vond het niet erg dat ik door al mijn haar ouder leek dan mijn vrienden. Maar wel wenste ik dat het haar op mijn rug er niet zou zitten. Voor mijn verjaardag vroeg ik een laserbehandeling cadeau, maar die heb ik nooit gekregen. Gelukkig niet. Nu hoop ik dat ik anderen kan inspireren om het gewoon te laten groeien. Dat is veel leuker.”

O ja: de foto's van die shoot vind je hier.

Huwelijksaanzoek
Sinds het interview is Matt columnist bij Attitude, waarin hij schrijft over fitness en gezondheid. Daarnaast is hij LHBTQ-ambassadeur bij de British Athletes Commission. Recentelijk was hij nog te zien als crewlid in RuPaul’s Drag Race UK. En tijdens de uitreiking van de Attitude Awards in oktober vroeg zijn vriend Matt ten huwelijk, toen hij in niet meer dan zijn ondergoed op het podium stond.

Voor een kerstvideo gaat Matt opnieuw uit de kleren. Hij bekeek voor Attitude een aantal heel bijzonder kerstcadeaus, waaronder een set jolly tepelkwasten. En die moesten natuurlijk direct worden uitgeprobeerd. Hier de beelden!

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau