Muziek op vrijdag: Mariah viert kerst met nieuwe video en Harry Styles zingt Lizzo’s ‘Juice’

Thank God It's Friday!

20 december 2019, Jaap Bartelds, 8 minuten

Maar dat is leuk: Harry Styles zong deze week een live-versie van ‘Juice’, de grote doorbraakhit van Lizzo. En het is natuurlijk de week van Mariah Carey, de ultieme kerstkoningin. En dan heeft Céline Dion ook nog eens een nieuwe haute couture-video opgenomen voor haar nineties-hit 'It's All Coming Back To Me Now'. Wow. Maar dat is nog niet eens alles, geniet van je weekend met al deze nieuwe muziek!

Harry Styles - 'Juice'

Hoewel eigenlijk niemand kan tippen aan Lizzo's eigen versie van 'Juice', is het toch leuk om te horen hoe andere artiesten het er van af brengen. Voor de BBC doet Harry Styles een dappere poging, die best aardig klinkt. Het is hier en daar wat anoniem of nondescript, maar het lied is sterk genoeg om overeind te blijven.

Mariah Carey – ‘Oh Santa’

Dit jaar viert Mariah het 25-jarige jubileum van haar giga kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’. Voor het eerst in de kwart eeuw dat het lied bestaat, heeft het dit jaar de eerste plaats behaald in de toonaangevende Amerikaanse hitlijst Billboard Hot 100. Ze nam bovendien een nieuwe video op voor de track, maar eerst even deze: een live optreden uit The Late Late Show met James Corden.

Céline Dion – ‘It’s All Coming Back To Me Now’

Wow, gewoon wow. Wat ziet Céline er geweldig uit in de nieuwe video voor deze nineties-hit, die ze speciaal voor Instagram heeft opgenomen. Heerlijk over the top. En alle kleding die ze showt kun je meteen kopen, moet je wel diep in je buidel tasten…

Bryan Adams – ‘Christmas Time’

Oké. Bryan Adams zingt ook nog steeds. Na ‘Everything I Do (I Do It For You)’ en ‘All For Love’ (met Rod Stewart en Sting) of ‘Have You Ever Really Loved A Woman’ kon het niet erger en raakte hij een beetje in de vergetelheid. Maar nu is hij terug, met een nieuwe video voor zijn kersthit uit 1985. Was dit nodig? Bryan vindt kennelijk van wel want hij heeft een nieuwe kerst-EP te promoten. Ach, het is best leuk om dit liedje nog eens te horen en meneer Adams is er alleen maar beter uit gaan zien in die 34 jaar.

Mariah Carey - Throwback to 'All I Want For Christmas'

Nog een keer Mariah, want het is immers bijna kerst, dus háár week. Hier een video die gisteren verscheen en waarin ze terugblikt op 'All I Want For Christmas'. Negen minuten lang haalt ze herinneringen op aan haar eerste kerstlied, dat ook in Nederland gewoon weer hoog in de Top 50 staat.

Cyndi Lauper & Kesha - 'Girls Just Wanna Have Fun'

Deze live-video willen we je niet onthouden: Cyndi Lauper heeft haar jarentachtigkapsel weer in ere hersteld. Met een knalgele hanenkam gaf ze een optreden waarbij Kesha te gast was. Zie hier hoe ze samen uit hun dak gaan.

Mariah Carey - 'All I Want For Christmas Is You 2019'

En daar is-ie dan: de nieuwe video voor Mariahs kerstknaller uit 1994. Merry Christmas!

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau