Video

Billie Eilish zingt met James Corden in Carpool Karaoke

Leestijd: < 1 min

Je kon in 2019 niet om dit wonderkind heen: Billie Eilish brak op haar zeventiende door met een geheel eigen geluid en een reeks hits, waarvan ‘Bad Guy’ nog het hardst nagalmt. Ze was te gast bij James Corden en zong niet alleen haar eigen hits, maar ook een cover van de Beatles en een liedje dat ze schreef toen ze zeven was.

Voor Billie Eilish was 2019 een heel bijzonder jaar. Precies een jaar geleden had nog bijna niemand van haar gehoord en nu is ze het ultieme tieneridool. En wat gebeurt er als je beroemd wordt? Dan belt James Corden je op voor een rondje door L.A. om het samen in de auto op een zingen te zetten.

Justin Bieber
In een video van zeventien minuten is te zien hoe de twee ‘Bad Guy’ zingen, waarna Billie vertelt over haar ontmoeting met Justin Bieber op het Coachella Festival. “Hij droeg een masker voor zijn gezicht, dus ik zag alleen zijn ogen.”

Na het zingen van ‘Ocean Eyes’, een track die Billie opnam toen ze dertien was, gaan de twee langs bij haar ouderlijk huis. Daar woont ze nog steeds en maakt ze haar muziek. Billie laat de kamer van broer Finneas zien, alwaar broer en zus haar sound ontwikkelden. Ook laat Billie haar huisdier zien: een spin.

Ukelele
Verder zingt Billie een lied dat ze schreef toen ze zeven was, en een cover van de Beatles. Tot slot speelt ze op haar ukelele. Het levert de volgende vrolijke beelden op.

Powered by Labrador CMS