Video: oude gays ontmoeten Gus Kenworthy

"Wat een biceps, je lijkt wel Arnold Schwarzenegger!"

Leestijd: < 1 min

Er is weer een fijn filmpje gemaakt door de ‘Old Gays’. Voor deze editie is Gus Kenworthy te gast. De drie zijn behoorlijk onder de indruk van de Olympische skiër. “Ik denk dat we nu wel kunnen sterven, hahaha!”

Gus Kenworthy vindt het maar wát gezellig met de drie heren op leeftijd die zich de ‘Old Gays’ noemen. Dat ze zijn naam niet weten, deert hem niet, Chuck Helmsworthy lijkt natuurlijk ook heel erg op Gus Kenworthy.

Barbiepop
Als er een barbiepop tevoorschijn komt die op Gus lijkt, grappen de heren dat de echte Gus veel breder is. Maar dan roept Gus dat de pop geen ‘private parts’ heeft en de stemming is gezet.

Even later bewonderen de drie heren de moves van Gus op de skipiste. En wil Gus weten of er nog actie gaande is bij de mannen. En dan vertelt Gus over zijn coming-out, toen hij het zat was om tegen verslaggevers te liegen over zijn privéleven.

Wielerbroek
Maar al snel gaat het weer over de enorm gespierde biceps van Gus. “Die armen! Je lijkt net Arnold Schwarzenegger!” “En heb je een vriend? Gefeliciteerd, jij hoort niet in je eentje rond te rennen.” Tot slot, bij het bekijken van een foto van Gus in een superstrakke wielerbroek: “Wie geeft mijn bril even aan? Ik wil alles goed kunnen zien!”

Powered by Labrador CMS