Uit onze archieven:

Bekijk deze liefdesaffaire in een zwembad: “Every Breath You Take”

Even een fijn filmpje tussendoor

Leestijd: < 1 min

Sta je je na een middag keihard baantjes trekken lekker in te zepen onder de douche, komt ineens die leuke Bademeister achter je staan. En dan? Bekijk deze minispeelfilm die is gemaakt op de muziek van The Polices 'Every Breath You Take’.

RexRed is de naam van de persoon achter het YouTube-kanaal Flock of Angels. Hier maakt hij regelmatig video’s op de muziek van bekende en minder bekende hits. In veel van die filmpjes staan gay romances centraal.

Dat geldt ook voor de video die RexRed maakte op de muziek van ‘Every Breath You Take’ van The Police. Te zien is hoe een jonge badmeester op zijn app een leuke jongen ontdekt. En dan ligt er ineens een hunk naast zijn zwembad. In het volgende shot is die verdwenen, dus gaat meneer de Bademeister naar hem op zoek.

In de douches ontspint zich een verleidingsscène die leidt tot allerlei ontwikkelingen. Het is een fraai gemaakt filmpje over verlangen en liefde, over verleiding en seks.

RexRed heet Drew Lint in het echt, en de jongens in de video worden gespeeld door Antoine Lahaie en Nicolas Maxim Endlicher.

Powered by Labrador CMS