Muziek op vrijdag: Billy Porter trekt blik celebs open voor nieuwe video

Thank God It's Friday!

27 december 2019, Jaap Bartelds, 8 minuten

Op de valreep brengt Billy Porter een star studded video uit voor zijn nieuwe dance anthem ‘Love Yourself’. Naast de cast van Pose komt Debra Messing (Grace van Will) opdraven, net als Cyndi Lauper. Andere nieuwe muziek: Lizzo zingt live en Jessie J maakt voorzichtig haar comeback. Maar er is meer!

Billy Porter – ‘Love Yourself’

2019 was een goed jaar voor Billy Porter. Hij schitterde in seizoen twee van Pose én op menig rode loper en bracht ook muziek uit. ‘Love Yourself’ doet het goed op de dansvloer. In de video zie je een keur aan artiesten zijn teksten playbacken. Uit de cast van Pose: Mj Rodriguez, Ryan Jamal Swain, Dyllon Burnside, Jeremy McClain en Jason A. Rodriguez. Verder maken Debra Messing, Lin Manuel Miranda, Cyndi Lauper, Annaleigh Ashford, Peppermint, Miss J, Christian Siriano, Patina Miller, Nathan Lee Graham, Lena Hall, Jerry Mitchell, de cast van Ain’t Too Proud en de cast van Ogunquit Playhouse hun opwachting.

James Blake – ‘I’ll Come Too’

De oogst aan nieuwe video’s is erg schaars, deze laatste vrijdag van het jaar. Dus keken we even naar de week ervoor, toen we deze natuurvideo van James Blake over het hoofd hadden gezien. Deze officiële video bevat beelden uit het Historisch Archief van de BBC. Daar zou James natuurlijk zelf ook in moeten zitten, maar die blijft helaas buiten beeld.

Jessie J – ‘One More Try’

Voor haar comebacksingle pakt Jessie J niet groots uit, maar houdt ze het lekker klein. Met een ballad (een originele track, geen cover van George Michael want dat had Mariah natuurlijk al gedaan) en een eenvoudige video in zwart/wit maakt ze desondanks veel indruk.

Lizzo – ‘Truth Hurts’ & ‘Good As Hell’

Twee optredens gaf Lizzo in Saturday Night Live, en tussendoor werkte ze ook nog mee aan een sketch. Dat zag er allemaal weer heerlijk over the top uit, en leuk acteren kan ze dus ook al. Gaan we hopelijk weer veel van horen in 2020.

Melanie C. – ‘Live At The Troxy’

Tot slot een complete set live gezongen liedjes van Mel C., die samen met Sink the Pink optrad tijdens London Pride. Dat was al in juli, maar ze deelt nu het complete concert dat ze de zesde van die maand gaf in The Troxy in Oost-Londen. Leuk om al haar hits weer eens te horen.

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau