Kijken: Kylie’s Secret Night

Daar stond ze ineens, onaangekondigd op het podium

Leestijd: < 1 min

Kylie Minogue gaf een ‘geheim’ concert voor een groep fans die niet wisten dat de zangeres daar zelf zou optreden. Allen Carr presenteerde Kylie’s Secret Night, waarbij de Australische popster haar publiek van de ene verbazing in de andere liet vallen. Hier de beelden!

In een concertzaal hadden de grootste fans van Kylie Minogue zich verzameld, waar ze dertig jaar Kylie zouden vieren. Wat ze niet wisten, was dat Kylie zelf in de coulissen stond om een live uitvoering te brengen van ‘Can’t Get You Out Of My Head’.

In ruim een uur tijd gaf Kylie haar fans alle aandacht, zong ze haar grootste hits en nam ze samen met presentator Allen Carr haar dertig jaar durende carrière door.

Tussendoor dook Carr het publiek in om met de fans te praten. Zo had een vrouw haar dochter Kylie genoemd. “Weet je eigenlijk wel wat Kylie betekent? Dat is een ander woord voor boomerang!”

Afijn, het bleef nog lang gezellig, er werd een traantje weggepinkt en ook haalden Kylie en Allen pranks uit met fans. Kijk hier onder naar Kylie’s Secret Night.

Powered by Labrador CMS