Video

Kijken: Envy Peru geeft Nikkie de Jager een drag make-over

04 januari 2020, Winq redactie, 2 minuten

Hoe leuk is dit? De Nederlandse dragqueen Envy Peru tovert in een video de wereldberoemde beautygoeroe Nikkie Tuturials om tot dragqueen. 

In de video die afgelopen week verscheen zien we hoe Envy Peru voor even het werk van Nikkie overneemt. Ze praten over hoe Envy ooit gestart is met drag en over zijn draghuis de Mermaids Mansion. 

Wij spraken eerder ook al met Envy over zijn drag. Hij is van origine een make-up artist, vertelde hij toen. “Zo nu en dan postte ik een foto met drag make-up, en daar werd online goed op gereageerd. Mijn collega en dragqueen Tabitha moedigde mij aan om volledig in drag te gaan voor mijn eerste lipcync boeking. Aanvankelijk aarzelde ik omdat ik bang was op negatieve reacties van familie of vrienden. Maar ik wist al snel: dít is wat ik wil doen, ik ga me er niet voor schamen en ik ga het goed doen. Sinds december 2016 is Envy officieel geboren, en is alles sindsdien best hard gegaan.”

Het hele interview met Envy Peru lees je hier

Niet de eerste keer
Dit was niet de eerste keer dat Nikkie Tutorials zich liet omtoveren tot een dragqueen. Eerder maakte ze al een video met RuPaul’s Miss Fame. 

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau