Van de eerste keer gay bar tot datingleed: dit zijn de best gelezen artikelen van 2019

Vijftien keer raak!

Leestijd: < 1 min

Disney goes gay, een interview over relatietherapie, een romantisch duet tussen twee heren en iemand die openhartig is over zijn kinderen (spoiler alert: die passen niet bij zijn nieuwe leven): als je één ding kunt opmaken uit de lijst met best gelezen artikelen, is dat het verhalen zijn die je als lezer op de een of andere manier hebben geraakt. Dit zijn de vijftien meest gelezen artikelen, in chronologische volgorde.

Happy Couple Gerro en Nard: "Mijn moeder schrok wel even van zijn leeftijd"

Gerro (20) had een date met een van Nards (27) beste vrienden, maar ging er uiteindelijk met hem vandoor. Inmiddels zijn de studenten bijna twee jaar samen en dromen ze van een mooie toekomst. 
Lees meer

Tien Songfestival-outfits gerankt van 10 tot en met 1: wie kleedt zich het mooist?

In Nederland geldt het adagium: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Eigenlijk pakken ‘we’ alleen uit met Prinsjesdag en tijdens het Eurovisie Songfestival. Welke Nederlandse artiest slaagde hier het beste in en wie flopte genadeloos, wat outfit betreft? Hier een lijstje met de rapportcijfers van 1 tot en met 10.
Lees meer

Gillette-commercial: vader leert transgender zoon voor de eerste keer scheren

Jezelf voor de eerste keer scheren is een bijzonder moment, zegt Gillette. In een nieuwe commercial is te zien hoe Samson Brown, een transgender jongen, scheertips krijgt van zijn liefhebbende vader. 
Lees meer

Dook van Dijck: “Ik bleek te zoenen met z’n tweelingbroer”

Elke maand vroegen we een gay celeb naar zijn eerste keer in een homobar. Dook van Dijck (28) ging als baby al naar vrouwencafé Saarein in Amsterdam. En later kreeg hij twee jongens voor de prijs van één.
Lees meer

Zo gaat iedere coming out bij een nieuwe baan

Uit de kast komen voelt gelukkig voor velen van ons inmiddels als een prehistorisch jeugddingetje. Maar wat nou als je van baan verandert en ineens weer met onbekende Nico’s en Gerwins een flexplek moet delen?
Lees meer

Bekijk de trailer van Mario, over een verboden liefde in de voetbalwereld

Mario en Leon zitten in hetzelfde voetbalteam. Als ze samen op kamers gaan wonen, slaat de vonk over. De captain verbiedt ze dit openbaar te maken. Volgen ze hun hart, of houden ze zich aan de regels? Bekijk hier de trailer.
Lees meer

Mooi, dit: deze heren zingen romantisch duet

Een liefdesliedje wordt tijdens shows als X Factor en The Voice nog altijd vaak door een man en een vrouw gezongen. Niets van dat tijdens de Spaanse versie van Starmaker. Daar zorgen Raoul en Agoney voor romantische televisie.
Lees meer

De nieuwe naaktkalender van de Amsterdam Lowlanders is een ode aan inclusiviteit

Al drie jaar maken de Amsterdam Lowlanders, Nederlands enige queer rugbyteam, een kalender met mooie naaktfoto's. Die van dit jaar is een ode aan de inclusiviteit van de sport en de rugbycultuur, waar plek is voor iedereen. Bekijk hier de beelden.
Lees meer

Disney goes gay: homoseksualiteit krijgt langzaam een plek

Arme Elsa. Bij het verschijnen van Frozen 2 kreeg ze ondanks hoopvolle geruchten tóch geen vriendinnetje. Het blijft dus wachten op de eerste Disneyfilm met een gay hoofdpersonage, maar er gloort hoop aan de horizon. Tijd voor een overzicht van de keren dat homoseksualiteit een plek kreeg of zal krijgen in het Disney-universum. 
Lees meer

Powered by Labrador CMS