Binnenkijken bij… Queer Eye’s modeman Tan France

Zie hier de rondleiding door zijn prachtige huis

Leestijd: < 1 min

Bij Queer Eye zorgt Tan France ervoor dat de mensen een beetje stijlvol uit hun make-overs tevoorschijn komen. Maar ook op interieurgebied staat hij zijn mannetje. Aan Architectural Digest gaf hij een rondleiding door zijn huis, dat is gebouwd in 1906. Verwacht geen ouwe meuk, maar klassiek design. Hier de video.

Tan France is een van de vijf mannen die mensen weer hoop geven in de Netflix-serie Queer Eye. Hij is verantwoordelijk voor de styling van de make-overs, zoals je hier onder kunt zien in een speciale aflevering van Queer Eye, waarin de Britse komiek Jack Whitehall samen met zijn ietwat knorrige vader Michael figureert.

Kaarsenkast
Tan woont samen met zijn man Rob in Salt Lake City. Het is een prachtig huis dat volhangt met kunstwerken van Rob. De modeman begint zijn dag altijd in de enorme keuken met aparte eetkamer, die uitkijkt over de tuin. Het ziet er allemaal zeer smaakvol uit, en nu willen we zelf ook een ‘candle closet’!

Nog een tipje van Tan: ga niet kakken op de wc in de badkamer, want dan verdwijnt er een laagje magie uit je relatie. En neem niet het grootste bed dat je kunt vinden, maar hou het intiem met een bed van normale omvang.

Hier de rondleiding door het huis van Tan France, gevolgd door de speciale Queer Eye-aflevering met Jack Whitehall.

Powered by Labrador CMS