Dit zijn de knappe koppen die meedoen aan Expeditie Robinson

08 januari 2020, Winq redactie, 2 minuten

Terwijl wij nog met ons hoofd bij Hugo zitten, start eind januari alweer een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Wij stellen de mannen aan je voor.

Dit keer strijden er geen bekende mensen tegen elkaar om de winst in Expeditie Robinson, maar gaan acht onbekende Nederlanders en Belgen de strijd met elkaar aan. Dat belooft dus nog veel meer schaamteloze momenten! 

Wij stellen de mannen vast aan jullie voor. 

Kevin

Kevin is 38 jaar oud en werkt als steward. Hij woont in Kontich, een stad in België. Hij doet zich, zowel in het spel als in het echt, dommer voor dan dat hij in het eigenlijk is. Daardoor hoopt hij de rest te slim af te zijn.

Expeditie Robinson deelnemer Kevin

Elroy

De 32-jarige Elroy uit Mierlo is een ‘gespierde, slimme gast met lange donkere haren die net vader is geworden’. Hij hoopt met zijn coaching-ervaring zijn teamgenoten te kunnen manipuleren bij het maken van keuzes.

Expeditie Robinson kandidaat Elroy

Niels

Niels is 29 jaar oud. Hij werkt als accountmanager en woont in Leuven. Hij heeft niet gestudeerd en geen rijbewijs, maar wist zich op te werken van autoverkoper tot accountmanager. Hij is niet vies van ‘vuile spelletjes en complotjes’.

Expeditie Robinson kandidaat 2020 Niels

Dennis

Dennis is 27 jaar en trappenmaker. Hij woont in Joure, een stadje in Friesland. Hij noemt zichzelf een bruistablet: een typische adhd'er die overloopt van de energie en geen moment stil kan zitten. 

Expeditie Robinson deelnemer Dennis

Koen

De 37-jarige Koen is militair en woont in Leopoldsburg. Hij kan niet wachten om de fysieke proeven te doen, de denkproeven gaat hij minder goed in zijn.

Expeditie Robinson kandidaat Koen 2020

Jorik

En dit is Jorik, een 42-jarige voetballer uit Helmond. Een echte Bourgondiër en familieman die houdt van een biertje met vrienden in de kroeg. Toch is hij ook direct, waardoor hij zo nu en dan in de problemen komt.

Jorik: kandidaat Expeditie Robinson 2020

Herman

Herman is 48 jaar oud, uroloog en woonachtig in Almelo. Hij is de oudste kandidaat en jaagt en vist in zijn vrije tijd, handig dus. Hij kan zich dus wel redden in de natuur. 

Kandidaat Expeditie Robinson 2020: Herman

Thomas

De 31-jarige Thomas werkt als elektricien in Vichte. Op het eiland wil hij goede bedden maken en hoopt hij non-stop bezig te zijn, in plaats van op het strand te gaan liggen.

thomas: kandidaat expeditie robinson 2020

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 23 januari te zien op Videoland. 

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau