Volgende week op Netflix

Dit is de nieuwe trailer van Sex Education – seizoen 2

Ontmoet het nieuwe vriendje van Eric

Leestijd: < 1 min

Het tweede seizoen van Sex Education komt eraan. Vanaf 17 januari is te zien hoe Otis en zijn moeder die sekstherapeut is weer voor ongemakkelijke situaties komen te staan. Ook krijgt Eric een vriendje en is er als klap op de vuurpijl ook nog een chlamydia-uitbraak op school. Hier alvast een voorproefje.

Sex Education was een van de grote hits op Netflix – naar het eerste seizoen keken in de eerste week meer dan 40 miljoen mensen. De serie gaat over een stel tieners op een highschool in Amerika.

In de hoofdrol zien we Otis, een jongen die een nogal vreemde verstandhouding heeft met zijn eigen lichaam, en met een moeder die sekstherapeut is. Otis besluit zelf ook seksadvies te geven aan zijn schoolgenoten, wat ook weer leidt tot allerlei ongemakkelijke situaties.

Gay verhaallijn
In het nieuwe seizoen krijgt zijn goede vriend Eric iets met een Franse uitwisselingsstudent genaamd Rahim, waarmee Sex Education een prominente gay verhaallijn krijgt. In de laatste aflevering van het vorige seizoen was te zien hoe hij onverwacht stond te zoenen met zijn belager Adam, die dit seizoen naar de militaire academie is vertrokken.

Minder gezellig is een chlamydia-uitbraak die de Moordale Secondary highschool teistert.

Vanaf 17 januari staan acht nieuwe afleveringen op Netflix. Hier de nieuwe trailer.

Sex Education
Sex Education
Sex Education
Sex Education
Sex Education
Sex Education
Powered by Labrador CMS