winq ♥︎ mini

MINI presenteert... de Hammersmith Edition

Leestijd: < 1 min

Het jaar 2020 is goed begonnen: MINI presenteert op alle modellen de Hammersmith Edition. Dat zijn extra rijk aangeklede MINI’s met veel voordeel. En die zijn nu ook in enigmatic black. Dat is zwart…, maar dan nog zwarter.

MINI Hammersmith
Union Jack @ the back

Bij MINI zelf zeggen ze vooral ‘wauw’ over deze splinternieuwe editie. (die niet alleen in zwart maar natuurlijk in alle kleuren verkrijbaar is) Onmiskenbaar is dat een abbreviatie voor de vele extra’s waarmee dit modieuze vehikel is uitgerust.

W: Wat is ie snel! Het is een Cooper S met 192pk. De nieuwe maximumsnelheid (100 km/u) op de snelweg zit een beetje tegen maar hij is nog steeds als eerste weg bij het stoplicht.

A: Awesome! Die sportautomaat en John Cooper Works Trim-pakket met grote velgen en MINI Yours-stoelen en nappaleer-stuurwiel met flippers. (niet van een dolfijn, dat zou zielig zijn)

U: Uitloggen? Nee! Ook onderweg blijft chauffeur via het grote touchscreen met apple car play totaal verbonden met zijn hyperactieve schoonzus en haar acute dieetproblematiek. There is no escape.

W: Welk MINI-model krijgt dit Hammersmith-pakket? Eeeuh: allemaal! De 3- en 5-deurs, de cabrio, de Clubman én de Countryman.

mini.nl

Hammersmith
Hammersmith
Powered by Labrador CMS