Pabllo Vitar verscheen in haar moederland Brazilië in 2014 voor het eerst ten tonele als coverartiest op een lokale tv-zender. Daarna werd ze groot op YouTube met covers van bekende popsongs.

Albums
In 2017 volgde haar eerste album met eigen materiaal, Vai Passar Mal. Een jaar later volgde het tweede album, Não Para Não, met een mix van pop, jungle, house, Braziliaanse muziek en gezongen in zowel het Engels als het Portugees.

Charli XCX
24 jaar is ze pas, maar Pabllo Vitar werkte al samen met sterren als Charli XCX, Major Lazer en Diplo. Ze was al eens genomineerd voor een Latin Grammy, won een MTV Europe Music Award en heeft inmiddels miljarden streams op YouTube en Spotify.

Boegbeeld
Met 10 miljoen volgers op Instagram en 6 miljoen abonnees op YouTube mag Pabllo Vitar zich ’s werelds bekendste dragqueen noemen. Haar roem zet ze in als activist voor de onderdrukte LHBTQ-gemeenschap in Brazilië en Zuid-Amerika. President Bolsonaro van Brazilië doet geregeld negatieve uitspraken over de homogemeenschap. Pabllo Vitar is uitgegroeid tot het boegbeeld van die gemeenschap en is voorvechter van acceptatie en gelijke rechten.

Paradiso
Op woensdag 10 juni geeft ze voor het eerst een concert in Nederland. Ze is te zien in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam. Tickets kosten 25 euro, inclusief servicekosten en exclusief lidmaatschap. De voorverkoop gaat aankomende vrijdag 17 januari van start om 10:00 uur, via Paradiso.nl.

PLUS1
Pabllo Vittar werkt voor dit concert samen met stichting PLUS1. Deze stichting doneert €1 van ieder verkocht ticket aan een lokale organisatie die zich inzet voor het het ondersteunen en versterken van de gezondheid en het welzijn van LGBTQ’s.