Bekijk de trailer van gay romcom The Thing About Harry

Na jaren komt Sam zijn grootste pestkop tegen... Wat nu?

Leestijd: < 1 min

Een dag na Valentijnsdag verschijnt The Thing About Harry, een romantische film die gaat over Sam, die op een roadtrip gaat met de jongen die zijn jeugd tot een hel maakte: pestkop Harry. Maar de tijden zijn veranderd… Hoe gaan de twee nu met elkaar om? Bekijk hier de eerste beelden.

Jake Borelli (bekend van Grey’s Anatomy) speelt Sam, een gay man die van Chicago naar zijn geboortedorp in Missouri reist om een verlovingsfeest bij te wonen.

In zijn jeugd werd hij dagelijks gepest. Nu wil het toeval dat zijn grootste pestkop, een jongen genaamd Harry (gespeeld door Niko Terho) ook met hem meereist.

Tijdens hun trip en na een overnachting in een motel aan de kant van de snelweg ontstaat er een nieuwe, bijzondere band tussen Sam en Harry. In de trailer is te zien dat Harry zijn excuses aanbiedt voor zijn vroegere pestgedrag en onthult hij de reden daarvan.

Intussen spat de spanning er vanaf… The Thing About Harry is vanaf 15 februari te zien op het online platform Freeform. Queer Eye’s Karamo Brown speelt ook een rol in de film, net als Britt Baron die bekend is van GLOW.

Hier de trailer.

Powered by Labrador CMS