Blind getrouwd

Homostel in Vlaams trouwprogramma

Dit zijn Christophe en Nick

21 januari 2020, Winq redactie, 2 minuten

In Nederland gaven al eerder twee mannen elkaar het ja-woord in het programma Married at first Sight, nu gebeurt dat ook in België. Daar geven twee mannen elkaar het ja-woord in het gelijksoortige programma Blind Getrouwd

Blind Getrouwd is de Vlaamse versie van Married at first Sight, een programma waarin koppels door experts worden gematcht en vervolgens met elkaar gaan trouwen, zonder elkaar ooit gezien te hebben. Of ja, ze krijgen één date om elkaar te leren kennen in België. 

Voor het eerst is er nu een gaykoppel in het programma te zien. Christophe Ramont en Nick Laenen stappen daar met elkaar in het huwelijksbootje. 

Christophe is een 38-jarige ambtenaar uit Gent. Hij omschrijft zichzelf als een eerlijke, positieve en enthousiaste wereldburger. Hij zoekt een grappige man en hij wilt heel graag trouwen. 

“Ik ben een enthousiaste levensgenieter”, zegt hij zelf. “Eentje die graag eet maar zelf minder goed kookt, en wel fan is van een streepje cultuur. Een wereldburger alleszins, met een steeds groter wordende lijst van bestemmingen die ik nog wil zien. Tot op heden heb ik nog niemand gevonden waaraan ik blijvend al mijn vertrouwen kon geven, wat belangrijk is in een relatie. En begon ik zelf te twijfelen na een tijd, wat het vertrouwen niet ten goede kwam. Misschien blokkeerde ik een relatie zelf wat uit angst dat het misschien niet zou blijven duren. Ondertussen ben ik vier jaar vrijgezel. Ik hoop op een positieve en enthousiaste man, dé man van mijn leven.”

Dit zijn de twee kandidaten uit het programma Pas Getrouwd
Christophe (L) en Nick

Deze knappe man stapt in het huwelijksbootje met Nick. Ook 38 jaar en werkzaam als steward in Gent. “Ik ben iemand die leeft volgens het uitgangspunt: je leeft maar één keer”, zegt hij zelf. “Ik probeer alles uit het leven te halen, reis super veel, ook buiten m’n werk als cabin crew purser.”

Hij vervolgt: “Ondertussen ben ik 2 jaar vrijgezel. Door al even single te zijn weet ik ook perfect wat ik wil en zeker wat ik niét wil. Mensen daten niet meer zoals vroeger. Het is allemaal heel vluchtig en ik hou echt nog van de ‘authentieke manier’ van daten: rustig aan, samen op café en wachten met die eerste kus tot na een paar dates. Jammer genoeg willen velen daten in een stroomversnelling en haken ze af als het niet snel genoeg gaat.”

Bekijk hieronder de eerste beelden.

Binnenkort start Blind Getrouwd, dan delen we meer beelden met jullie. 

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau