Douwe Egberts komt met lesbisch liefdesverhaal in commercial

Een coming-of-age drama in 40 seconden

Leestijd: < 1 min

Een aandoenlijk en romantisch spotje van Douwe Egberts is al meer dan 12 miljoen keer bekeken op Twitter. In een commercial van 40 seconden is te zien hoe een verliefd meisje staat te zoenen met haar vriendin. Maar dan wordt ze bijna betrapt door haar vader.

De commercial van Douwe Egberts heet ‘Something to Share’ en is gericht op de Belgische markt. Te zien is hoe twee tienermeiden al zoenend op een bank neerploffen. Maar dan horen ze een auto: vader komt thuis. Ze rennen de kamer uit, maar de vader maakt nog net even oogcontact voordat zijn dochter de trap oprent.

Als haar vader haar vervolgens een berichtje appt met alleen maar koffie-emoji’s, denkt ze dat hij haar heeft betrapt. Bang voor zijn reactie gaat ze naar beneden, alwaar de vader klaar staat met drie koppen Douwe Egberts-koffie. Eind goed, al goed.

Met name op Twitter regent het positieve reacties. Een bericht op dat platform is meer dan 12 miljoen keer bekeken in vijf dagen. Op YouTube loopt het iets minder storm, maar het spotje is zeker de moeite waard. Leuke vader ook, by the way… Al met al is het een fraai coming-of-age drama in veertig seconden.

Overigens is er veel vraag naar het lied in de commercial, maar vooralsnog is niet duidelijk wie de zangeres is.

Not me crying at this random ad I just got 😭 pic.twitter.com/RuGIIomTNk

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS