TLC komt met eigen Queer Eye, maar dan met dragqueens: Dragnificent

'Tranen-van-geluk-verhalen'

Leestijd: < 1 min

Dragnificent is de naam van een nieuwe realityshow waarin dragqueens Juju Boston, Bebe Zahara Benet, Thorgy Thor en Alexis Michelle mensen gaan helpen die op de een of andere manier niet lekker in hun vel zitten. TLC zendt het uit vanaf april. Hier de eerste beelden.

De RuPaul’s Drag Race-alumni Juju Boston, Bebe Zahara Benet, Thorgy Thor en Alexis Michelle hadden samen al eens een special gemaakt waarin te zien was hoe ze mensen hielpen die in de put zaten. Ze kregen een make-over, allerlei tips en tonnen vol liefde over zich uitgestort.

TLC heeft nu een compleet seizoen besteld van de realityshow, die Dragnificent is gaan heten. TLC-baas HOward Lee zegt hierover: “De reacties op de special waren zo enthousiast dat we nu met trots een compleet seizoen presenteren.”

Hij vervolgt: “De kijker van TLC waardeert de tranen-van-geluk-verhalen die gaan over verandering, de zoektocht naar jezelf en leren houden van jezelf. Deze vier dragqueens zullen mensen helpen om zich net zo zelfverzekerd en fabulous te voelen.” 

Een en ander lijkt dus precies op Queer Eye, maar dan met dragqueens.

TLC zendt Dragnificent uit in de VS vanaf april 2020. Nederland zal ongetwijfeld snel volgen.

Powered by Labrador CMS