Winq ♥︎ CEDER'S Crisp

Gun jezelf een Everyday Escape met CEDER’S Crisp

Doe mee en win je eigen fles!

24 januari 2020, Winq redactie, 2 minuten

Dry January zit er alweer bijna op. Hoog tijd dus om jezelf te trakteren op een overheerlijk drankje. Nee, we proberen je niet gek te maken, integendeel: we helpen jou je goede voornemens te voltooien. Met een verfrissend en smaakvol non-alcoholisch alternatief voor gin: CEDER’S Crisp.

CEDER’S Crisp is bedoeld om lekker mee te ontspannen. De mensen van CEDER’S Crisp noemen dit een ‘Everyday Escape’. We staan constant aan en moeten altijd maar vanalles. Stiekem voelt die continue stroom aan prikkels misschien ook wel lekker, maar zoom eens uit? Dan zul je zien dat je onder het genot van een drankje volledig tot rust komt.

Dat kan natuurlijk met een gin-tonic, maar ga je voor een Everyday Escape, dan hakt zo’n dagelijkse gin er misschien toch te veel in. Dus hunker je naar een gin-tonic, dan zul je merken dat CEDER’S Crisp niet op smaak inlevert.

CEDER'S Crisp

Tot jezelf komen met een glas CEDER’S Crisp doe je zo: vul een glas, bijvoorbeeld een tumbler, met ijs. Voeg 50ml CEDER’S Crisp en 150ml van je favoriete tonic toe. Maak het af met een sliert komkommer en een takje munt. Zo gemakkelijk is het. Sit back en escape.

CEDER’S Crisp bevat 0,0% alchohol en is gemaakt van Zuid-Afrikaanse botanicals en zuiver Zweeds water. De adviesprijs van een fles is €20,99 (50cl) en is verkrijgbaar bij 450 Gall & Gall-vestigingen in Nederland en online via Gall.nl. Kijk voor meer informatie op Ceders-alt-gin.com.

Doe mee en win
Winq mag drie flessen CEDER'S Crisp weggeven. Vul op het onderstaande formulier je gegevens in en maak kans op een fles. Cheers!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau