Nieuw op Netflix: het derde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Vandaag gaat het derde seizoen van de horrorserie Chilling Adventures of Sabrina in première. Is zij ‘the devil’s worst nightmare’, zoals ze zelf beweert? Bekijk hier alvast de trailer, waarin Sabrina afscheid lijkt te nemen van haar vrienden en familie.

De remake van Sabrina the Teenage Witch is alweer toe aan het derde seizoen. Voor wie de vorige seizoenen nog niet hebben gezien: hier volgen enkele spoilers.

Het derde seizoen pakt de draad van seizoen twee op, waarin Sabrina het gevecht aanging met haar vader, Lucifer. Nu ze weet dat haar vriendje, Nicholas Scratch, zichzelf heeft opgeofferd en brandt in de hel onder het toeziend oog van Madam Satan, kan ze hier niet mee leven.

Dus wil ze Nick bevrijden. Met de hulp van haar sterfelijke vrienden Harvey, Rosalind en Theo, die samen The Fright Club vormen, begint ze aan een missie om Nick terug te halen uit de hel.

Dan is er ook nog een andere strijd gaande. Sabrina moet haar titel als koningin zien te verdedigen, want daarop aast een andere helleprins, een zekere Caliban. En dan is er ook nog een mysterieus carnavalsfeest gaande.

Het derde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina staat vanaf vandaag op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS