De Dolly Dots komen naar het theater!

Koop nu je tickets voor de theatertoer

Leestijd: < 1 min

Laat álles uit je handen vallen: de meest succesvolle meidengroep die Nederland ooit kende, komt weer bij elkaar. Vanaf september zijn de Dolly Dots in 31 theaters te zien tijdens “een intieme avond met voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.”

De Dots spelen niet alleen hun hits maar vertellen ook verhalen over hoe het was om in de jaren tachtig onderdeel te zijn van een populaire meidengroep. Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze daarmee om? De meidengroep vindt dat de intimiteit van het theater zich hiervoor veel beter leent dan twee of drie mega concerten.

De Dolly Dots, bestaande uit Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers scoorden tussen 1979 en 1987 hit na hit. Ze kwamen eerder opnieuw bij elkaar in 1998, drie grote concerten in de Rotterdamse Ahoy in 2007, en tijdens de Toppers in Concert in 2016. In 2009 kwam de zesde Dolly Dot Ria Brieffies aan de gevolgen van longkanker te overlijden.

Kaartjes zijn nu verkrijgbaar via dollydots.com en de Nationale Theaterkassa of via 0900 9203 (45 c.p.m.).

We zetten alvast onze favoriete Dolly Dots-nummers voor je op een rijtje!

Foto: Roger Neve

Powered by Labrador CMS