Nieuw op Netflix: Next In Fashion, een modewedstrijd met Queer Eye’s Tan France

Hier beoordelen ze alvast de outfits van bekende Netflix-personages

Leestijd: < 1 min

Tan France van Queer Eye heeft zijn eigen show op Netflix. Sinds gisteren zijn tien afleveringen te zien van Next In Fashion, waarin 18 jonge ontwerpers strijden om de hoofdprijs. Zie hier alvast hoe hij samen met co-host Alexa Chung de outfits van populaire Netflix-karakters beoordeelt.

Next In Fashion bestaat uit tien afleveringen vol achter de schermen-drama’s en verrassende catwalk-outfits. De show doet denken aan Project Runway (of in het Nederlands: Project Catwalk 😉), maar in deze serie kunnen de ontwerpers een geldbedrag winnen van 250.000 dollar en krijgen ze de kans om een collectie te ontwerpen voor Net-a-Porter.

Tan France, de modegoeroe van Queer Eye, en model/presentator/ontwerper Alexa Chung uit Groot-Brittannië presenteren de show, die sinds 29 januari op Netflix is te vinden.

In een leuk filmpje laten Tan en Alexa hun oog vallen op de outfits van personages uit bekende Netflix-shows. Wat vinden ze van de looks van RuPaul in AJ and the Queen? En hoe beoordelen ze de kledingkeuzes van Titus uit Unbreakable Kimmy Schmidt? En zo zijn er meer voorbeelden, gevolgd door een video met de trailer van Next In Fashion.

Powered by Labrador CMS