In The Masked Singer UK was afgelopen weekend een dubbele eliminatie te zien. Het zijn niet de minste namen die meedoen aan de Britse versie van de show, waarin prominenten zich in een bizarre uitdossing hijsen en een lied zingen. Aan de jury de vraag: wie zit er in dat pak?

Het hoeven niet per se professionele zangers en zangeressen te zijn. Zo viel in de Britse première-aflevering actrice Patsy Palmer af, gevolgd door politicus Alan Johnson. Wie ook meedoen: zanger Justin Hawkins (die we hier vooral kennen van zijn band The Darkness), Kelis en Skin van Skunk Anansie.

Babooshka en Juice
Zij moest deze week het veld ruimen, samen met de zanger die zich had vermomd als Unicorn. Die zong in vorige afleveringen al ‘Babooshka’ van Kate Bush, ‘Juice’ van Lizzo en ‘Sharp Dressed Man’ van ZZ Top. Deze keer haalde hij het niet, met zijn versie van ‘Girls & Boys’ van Blur.

Zie hier onder wie er in het Unicorn-pak zit, nadat je eerst al zijn optredens hebt bekeken. Nog een hint: zijn bandnaam verwijst naar een seksstandje voor lesbo’s.