Sean Hayes heeft meegeschreven aan het scenario van de film waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Hij is te zien als Susan O’Connell, een cisgender vrouw van middelbare leeftijd die niets kan en niets wil en van wie alles wordt afgepakt. Susan is ongemotiveerd, heeft nergens zin in en word al moe van niets doen.

Lazy Susan is een komische film en naast Sean Hayes zijn Carrie Aizley (Transparent), Margo Martindale (The Americans), Jim Rash (Community), Allison Janney (I Tonya, Mom) en Matthew Broderick (The Producers) te zien.

Op dit moment wordt het laatste seizoen van Will & Grace uitgezonden. De allerlaatste aflevering staat gepland voor 13 februari. Hiermee komt er een einde aan de reboot van de serie, die in totaal uit drie seizoenen bestond.

Sean Hayes was naast Will & Grace voornamelijk stemacteur in animatiefilms. Nu is hij voor het eerst te zien in een rol als vrouw. Hier de trailer van Lazy Susan, dat in de VS in een beperkt aantal bioscopen te zien zal zijn. Vanaf 3 april is de film beschikbaar via een aantal video on demand-kanalen.