Cher heeft het er maar druk mee. Op haar 73e is ze gevraagd als het gezicht van modemerk DSquared2 en deze week kwamen de eerste campagnebeelden – geschoten door fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott – naar buiten. Intussen werkt ze gestaag door aan haar tweede album vol ABBA-covers.

En dan moet Cher ook nog de hele dag Twitteren. Regelmatig spreekt ze zich uit tegen Donald Trump en andere dingen die haar dwarszitten. Of ze brengt anderen op ideeën. In dit geval is P!nk aan de beurt. Die schreef in 2006 een open brief aan de toenmalige Amerikaanse president George W. Bush en zette die op muziek, samen met de Indigo Girls.

In het lied uitte P!ink kritiek op de oorlog met Irak, dakloosheid, vrouwenrechten en gelijkheid voor LHBTQ’s. Veel hiervan kan zo mee in een nieuwe versie van ‘Dear Mr President’, moet Cher gedacht hebben. Ze schrijft op Twitter dat het hoog tijd is voor zo’n nieuwe versie.

Fans vroegen Cher onmiddellijk om een duet, wat uiteraard een briljant idee is. Hier onder de betreffende tweet van Cher, gevolgd door het lied van P!nk.