Binnenkort op Netflix: I Am Not Okay With This

Een mix van Sex Education en Stranger Things

Leestijd: < 1 min

Goed nieuws voor fans van Sex Education en Stranger Things: I Am Not Okay With This komt eraan. Deze nieuwe Netflix-serie is een soort kruising van die twee en speelt zich af op een middelbare school. Tiener Sydney worstelt met haar seksualiteit en kan mensen vermoorden met haar gedachten. Hier de trailer.

Op 23 februari gaat I Am Not Okay With This van start op Netflix. De serie is gemaakt door de mensen achter  de series Stranger Things en The End of the F**ing World, die duidelijk van invloed zijn op I Am Not Okay. Voeg daar nog een vleug Sex Education aan toe en dan weet je ongeveer hoe deze nieuwe serie aanvoelt.

I Am Not Okay With This draait om de tiener Sydney, die haar middelbare schooltijd moet zien door te komen. Dat gaat niet vanzelf, want thuis wacht een rouwende familie op haar. Zelf worstelt Sydney met haar seksualiteit en dan heeft ze ook nog een bizarre gave: ze kan mensen dood denken. Vermoorden dus, met haar gedachten.

Een eerste teaser-trailer verklapt nog niet veel, maar wat ze zien is hoe Sydney zichzelf geen houding weet te geven tegenover een medescholier. De hoofdrol wordt gespeeld door actrice Sophia Willis. De serie is gebaseerd op de graphic novel van Charles Forsman met dezelfde titel. De makers zijn Jonathan Entwistle Christy Hall.

Hier de teaser, vanaf 23 februari te zien op Netflix.

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS