Bekijk de trailer van I Am Not Okay With This

Een serie over een tiener met superkrachten

Leestijd: < 1 min

I Am Not Okay With This is een nieuwe Netflix-serie waarin we de tiener Sydney volgen die worstelt met haar seksuele identiteit. Tegelijkertijd beschikt ze over een superkracht waarmee ze mensen kan vermoorden met haar gedachten. Hier de extra lange trailer.

De serie I Am Not Okay With This is wat je noemt een queer sci-fi serie die door de eerste gelukkige kijkers ook wel een combinatie wordt genoemd van Sex Education en Stranger Things. Het verhaal is gebaseerd op een graphic novel van Charles Forsman met dezelfde naam.

In de trailer is te zien hoe tienermeisje Sydney er net als Eleven uit Stranger Things achterkomt dat ze over telekinetische krachten bezit. Ze doet dit aanvankelijk af als een nare bijkomstigheid van haar puberteit.

Sydney wordt gespeeld door actrice Sophia Lillis (bekend van de horrorfilm It), haar belangrijkste tegenspelers zijn Wyat Oleff (ook bekend van It), Sofia Bryant (The Good Wife), Kathleen Rose Perkins (Episodes) en Richard Ellis (Veronica Mars).

Eerder meldden we al dat de serie is gemaakt door de bedenker van The End Of The Fucking World, Jonathan Entwistle en de mensen achter Stranger Things, Shawn Levy, Dan Cohen en Josh Barry.

I Am Not Okay With This bestaat uit zeven afleveringen van dertig minuten en is vanaf 26 februari te zien op Netflix.

Powered by Labrador CMS