Hot op Instagram: supermodel David Gandy

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Je hebt hem vast wel eens op een zwemslip na naakt in een abri zien hangen om reclame te maken voor Dolce & Gabbana, het veelgevraagde supermodel David Gandy. De goede man blaast vandaag veertig kaarsjes uit, een goede reden dus om eens op zijn Instagram-account rond te neuzen. Hier zijn mooiste foto’s.

Jarenlang was David Gandy het gezicht van Dolce & Gabbana. Maar hij modelde (ja, dat is een anglicisme maar dat mag want David is Brits) ook voor Hugo Boss en grote ketens als Zara en H&M. Zijn beroemdste foto stamt uit 2008, toen die enorme afbeelding van hem in een zwemslip prijkte op een gevel op Times Square, New York.

Cosmopolitan Magazine noemde David in 2013 een van de meest sexy mannen ter wereld. De Britse GQ noemde hem in datzelfde jaar een van de honderd invloedrijkste mannen van het VK. Forbes plaatste hem, wederom in 2013, op de lijst met best verdienende mannelijke modellen. Dat die lovende titels allemaal uit dat jaar stammen, wil niet zeggen dat David over the hill is, integendeel. Hij is nog immer een veelgevraagd model.

Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS