Nieuw LHBTQ-festival in Nijmegen: Honey Honey

Voorverkoop start volgende week donderdag

Leestijd: < 1 min

Honey Honey is de naam van een nieuw festival dat zich met een extravagant programma richt op gays, lesbo’s, bi’s, transgenders, queers en wie er verder ook maar zin in heeft om op uitzinnige wijze diversiteit te vieren. 30 mei is het zover, op het Vasim-terrein in Nijmegen.

Honey Honey omschrijft zichzelf als een festival dat inspeelt op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie. Honey Honey creëert een veilige thuishaven voor iedereen met breed, extravagant programma met DJ’s en live acts, van urban tot house en disco, samengesteld door kopstukken uit de LHBTQ-scene.

Op meerdere podia op het Vasim-terrein in Nijmegen is niet alleen muziek te horen, er zijn ook bonte live performances en verrassende initiatieven van lokale collectieven. Het complete programma wordt binnenkort bekendgemaakt via de Facebook-pagina van Honey Honey ‘The Festival’.

Vorig jaar kreeg de bezoeker van de traditionele Roze Woensdag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse al een voorproefje van Honey Honey, op de destijds gehouden Smkmrkt. Op zaterdag 30 mei volgt de eerste echte festivaleditie op een gloednieuwe locatie, namelijk het Vasim-terrein.

De voorverkoop van Honey Honey ‘The Festival’ start op donderdag 27 februari.

Foto: Smkmrkt 2019

Powered by Labrador CMS