First Wives Club was het onderlinge verband van drie vrouwen die vanwege hun leeftijd waren gedumpt door hun echtgenoten. Ze zinden op een speelse manier op wraak. In de film had Ivana Trump een leuke cameo, met haar advies aan de kersvers gescheiden dames: “Don’t get mad. Get everything.”

Diane Keaton, Bette Midler en Goldie Hawn zijn nu opnieuw samen te zien in een hollywood-komedie, die de naam Family Jewels heeft gekregen. In de film is te zien hoe de drie zich gedwongen zien om de kerstdagen samen door te brengen, met al hun kinderen en kleinkinderen. De reden: de man met wie ze alle drie ooit getrouwd waren, is dood neergevallen in een New Yorks warenhuis.

Dat levert uiteraard weer dolkomische situaties op. Het zou mooi zijn als Diane, Bette en Goldie net als in First Wives Club weer een heerlijke zang- en dansact ten beste geven. We hebben hier onder even hun geweldige versie van ‘You Don’t Own Me’ van YouTube geplukt.

Family Jewels is een film van Brian Oliver en Bradley Fischer. Die laatste vertelde over de actrices: “De chemistrie tussen Diane, Bette en Goldie is ongekend en onweerstaanbaar. Ik vind het geweldig dat ik een bijdrage mag leveren aan hun reünie op het witte doek. Daar waar ze horen.”

Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend, maar we houden filmsite Deadline voor je in de gaten.