Binnenkort op Netflix: het derde seizoen van Elite

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Elite was twee jaar geleden een culthit op Netflix. Te zien was hoe een groep rijke scholieren te maken kregen met dood en verderf in de vorm van drugs, plus een hoop progressieve sekssituaties. Op 13 maart gaat het derde seizoen van start en Netflix heeft een trailer op YouTube gezet. Hier de eerste beelden.

Elite is een Spaanse tienterthrillerserie die wat de cast betreft in de buurt komt van pakweg Gossip Girl. Seizoen een draaide om drie scholieren uit een lagere sociale klasse, die nadat hun school is ingestort op een elitaire privéschool terechtkomen.

Op Las Encinas sluiten ze nieuwe vriendschappen, hebben ze voor het eerst seks en belanden ze in polyamoureuze relaties, komen ze uit de kast en verhandelen ze drugs. In seizoen twee verdwijnt een student, er is sprake van een moord en aan het einde van dat seizoen wordt bekend wie de moordenaar is.

Elite kreeg veel positieve recensies vanwege de manier waarop de makers gevoelige onderwerpen in beeld brachten. Denk hierbij aan open relaties, afkomst, geloof en leven met hiv.

Seizoen drie pikt de draad op waar het tweede seizoen is geëindigd. Hier de trailer, met als thema ‘Till Death Do Us Part’. Dat belooft wat… Vanaf 13 maart op Netflix.

Powered by Labrador CMS