Hoewel country hartstikke hot is met rapper Lil Nas X en nu ook de Canadese zanger Orville Peck die het genre een moderne impuls hebben gegeven, was Kylies country-avontuur van korte duur.

Nashville
In een interview met CNBC International blikt ze terug op Golden, dat in 2018 verscheen. Ze vertelt: “Dat country-element zag ik helemaal niet aankomen, maar ik vond iedere seconde ervan geweldig. Ik bracht twee weken door in Nashville, was volledig gefocust en ben niet wezen shoppen en sightsee-en. Ik at, sliep en schreef, het ging volledig om de muziek.”

Daarna vertelt Kylie dat ze alweer bezig is met haar volgende album, de vijftiende. “Ik weet nog niet wat het wordt, maar wat we doen klinkt goed. Het is nog te vroeg om te zeggen welke kant het op gaat. Het zal zeker geen country worden, maar wat ik in Nashville heb geleerd neem ik mee.”

Studio
Kylie werkt in de studio samen met Sky Adams, die verantwoordelijk was voor haar hits ‘Stop Me From Falling’ en ‘Dancing’. Ook werkt ze met Maegan Cottone, die eerder muziek maakte voor Little Mix en Demi Lovato.

Ze werkte ook nog met de producenten Alex Gaudino en Mousse T. Die laatste ken je van de hit 'I'm Horny'. Hij deelde een selfie van hem met Kylie, met daar bij de hashtag #Disco. Dus dan weet je wel welke kant het ongeveer op gaat...