De video van Taylor Swifts nieuwe single ‘The Man’ is een waar kunststukje. Met allerlei special effects en een geweldige make-upkanjer is de zangeres omgetoverd in een heuse hunk.

Lul
Maar het gaat hier even niet om het fraaie uiterlijk van Taylor als man: de video is een aanklacht tegen de manier waarop nog altijd met vrouwen wordt omgegaan. De man die Taylor speelt, is best een lul, die overal mee weg lijkt te komen.

Maar wat dan wel weer leuk is: iemand van het YouTube-kanaal Insider heeft een filmpje gemaakt waarin allerlei ‘verborgen’ boodschappen in de video naar voren komen. En dat zijn er nogal wat, want Taylor is dol op zogeheten ‘easter eggs’.

Verwijzingen
Zo opent iedere video van Taylor Swift met een shot waarin de zangeres voor een raam staat. Ook zit er een verwijzing in naar de film Wolf of Wall Street. En let ook op alle advertenties in de metro. En zo gaat het zo’n tien minuten door.

Bekijk eerst de ‘gewone’ video van ‘The Man’, en pas daarna de video ‘Everything You Missed’. Wat was jou meteen al opgevallen?