Charli XCX en andere artiesten komen met livestreams

Concerten in tijden van corona

Leestijd: < 1 min

Het Corona-virus heeft het openbare leven lamgelegd, maar dat wil niet zeggen dat je je hoeft te vervelen. Tussen het thuiswerken door is het leuk om de livestreams te volgen van steeds meer artiesten. Een klein overzicht.

Eerder deze week gaf John Legend een huiskamerconcert dat hij deelde met zijn fans. Sam Smith nam een video op voor alle fans, en deed een oproep om vooral voor elkaar te blijven zorgen. En dan zijn er nog allerlei andere aankondigingen van live streams.

Charli & guests
Zo houdt de Britse zangeres Charli XCX een videodagboek bij, live op Instagram. Ook zij zit in zelfquarantaine en onlangs werd ze vergezeld door Christine and the Queens. Vandaag is ze te zien om 19:00 uur, waar ze een personal trainingsessie doet met producer Diplo.

Morgen is het Girls Night In, samen met Rita Ora. Zaterdag speelt ze het spel Would You Rather (wat zou je liever doen) met de Duitse zangeres Kim Petras. De tijden van deze streams maakt Charli XCX later bekend. Zondag doet ze bovendien om 13:00 uur een art class met kunstenaar Clairo.

Hier onder het live concert van John Legend en de oproep van Sam Smith.

Een bericht gedeeld door (@johnlegend) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS