Bekijk de trailer van Making the Cut (de opvolger van Project Catwalk)

Vanaf vandaag te zien op Amazon Prime

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 27 maart 2020

Project Runway (of in goed Nederlands: Project Catwalk) maakt een soort doorstart in een andere vorm. Presentatrice Heidi Klum en modeman Tim Gunn zijn weer samen te zien in Making the Cut, waarin kandidaten een nieuw modemerk proberen te lanceren. Hier de trailer.

Making the Cut is geen letterlijke kopie van Project Runway, zeggen Heidi Klum en Tim Gunn in een interview met Entertainment Weekly. Waar de kijker bij Project Runway weken achtereen naar naaiende en knippende kandidaten zat te kijken, zal het in Making the Cut minder draaien om het ontwerpen van kleding en meer om het ontwikkelen van een nieuw modemerk.

Fanbase
Klum en Gunn reizen met hun twaalf kandidaten naar New York, Parijs en Japan, waar ze inspiratie op doen. Sommige kandidaten hebben al een grote fanbase met soms bekende klanten. En de uiteindelijke prijs liegt er niet om: de winnaar gaat naar huis met een miljoen dollar.

Making the Cut

De jury wisselt per week en bestaat uit onder anderen Naomi Campbell, Nicole Richie, ontwerper Joseph Altuzarra en Carine Roitfeld, de voormalige hoofdredacteur van de Franse Vogue. De winnende opdracht van elke aflevering is bovendien te koop via Amazon.

Nu te zien
De reeks bestaat uit tien afleveringen. De eerste twee afleveringen zijn vanaf vandaag te zien via Amazon Prime. De komende vier vrijdagen volgen telkens twee nieuwe afleveringen.

Hier de trailer.

Vier thuis Pride met de Winq Pride Box

Dit jaar zijn er geen uitbundige Pride-feesten, maar door jezelf deze stampvolle Winq Pride Box (t.w.v. ruim 230 euro) cadeau te doen, is het toch nog bal! Wees snel, want de voorraad is beperkt.

Klik hier om de Winq Pride Box te bestellen.

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 103

Deze keer: een speciale Pride-editie

Neem een abonnement

Geef cadeau