Gays op leeftijd praten over corona: ‘”It’s scary!”

De 'Old Gays' maken zich kwaad, maar kunnen nog lachen

Leestijd: < 1 min

Bill, Jessay, Robert en Mick komen geregeld bij elkaar om over een onderwerp een filmpje te maken. Deze keer zien ze elkaar via een videoverbinding, om hun gedachten met elkaar te delen over het coronavirus. Bekijk hier de video van de zelfbenoemde ‘Old Gays’, waarin ze hun zorgen uiten en elkaar steunen.

De Old Gays spreken elkaar normaalgesproken face-to-face, om te kletsen over hun jeugd, hun eerste vriendjes, hun werk of over hedendaagse popsterren of RuPaul’s Drag Race. Dat levert vaak vermakelijke en/of ontroerende filmpjes op, zoals we ze hier voor je hebben verzameld.

Riskant
Deze keer slaan Bill, Jessay, Robert en Mick een ernstiger toon aan. De vier zien elkaar via een videoverbinding, want elkaar live zien is te riskant in tijden van corona. Gezamenlijk delen ze hun zorgen over het virus. Ze vinden het eng, weten niet wat ze te wachten staat en wijzen elkaar erop heel voorzichtig te zijn.

Leugenaar
Ze denken terug aan de aidscrisis in de jaren tachtig, spreken schande van de woorden van Donald Trump (‘Leugenaar!’) en grappen met elkaar: “Daarom hamsteren ze zoveel toiletpapier in Washington D.C.: “Everybody there is full of… caca!”

Hier de beelden van vier mannen op leeftijd, die zich kwaad maken, maar gelukkig ook nog een beetje kunnen lachen. "En nu ga ik masturberen." "Ik neem nog een wijntje." 

Powered by Labrador CMS