Elton John geeft thuisconcert: Mariah, Lady Gaga en Sam Smith doen mee

Hier de beelden

Leestijd: < 1 min

Bekijk hier Elton Johns Living Room Concert van ongeveer een uur lang, waarin ook gastoptredens zijn te zien van Alicia Keys, Mariah Carey, Sam Smith, Billie Eilish en vele anderen.

Elton John nodigde een keur aan artiesten uit om een bijdrage te leveren aan zijn thuisconcert, dat hij optuigde om zijn fans een hart onder de riem te steken. Samen met iHeart Radio maakte hij het Living Room Concert For America, maar de beelden zijn ook gewoon in ons land te zien.

Geld inzamelen
Tijdens het concert werd geld ingezameld voor de First Responders Children’s Foundation Feeding America en andere organisaties. Wil je ook doneren? Klik dan hier.

Ook bijzonder was het grote aantal gastoptredens. Alicia Keys trapte af in Los Angeles met het prachtig gezongen ‘Underdog’. Daarna volgde Mariah Carey, die samen met achtergrondzangers ‘Always Be My Baby’ zong. Sam Smith liet ‘How Do You Sleep?’ horen.

Billie en de Backstreet Boys
Er waren ook optredens van Demi Lovato, Camilla Cabello & Shawn Mendes, Billie Eilish & haar broer Finneas, Dave Grohl, de Backstreet Boys, Billie Joe Armstrong van Green Day, Tim McGraw en H.E.R..

Dan waren er ook nog boodschappen van Lizzo, Ellen DeGeneres en Lady Gaga.

Het concert duurt een uur en wordt continu herhaald op YouTube. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS